Ons Huisje

Geschikt voor 2 personen – 1 slaapkamer – 1 badkamer – geen kookgelegenheid – geen huisdieren

Ons B&B bevindt zich in de mooie Noord-Hollandse polder. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte die de omgeving te bieden heeft. Het B&B is een vrijstaand huis van 50m2 met een ruime veranda waaronder u s’ morgens kunt ontbijten met een kop koffie of s ’avonds met een glas wijn de dag kunt afsluiten op een moderne lounge set.

Het verblijf is van alles gemakken voorzien, voor een vakantie, weekend of nachtje weg om te ontspannen, onthaasten en uit te rusten. Zo is er een 2 persoons boxspringbed, een zithoek met televisie en een keukenblok met wastafel, koelkast en magnetron. Let wel op dat het B&B geen mogelijkheid biedt om te koken. U heeft een eigen badkamer met inloop douche en toilet.

De sfeer in het B&B is landelijk wat perfect aansluit bij de omgeving. Het uitzicht zijn prachtige boeren landschappen. Op een zonnige zomerse dag kunt u zelfs de duinen van Schoorl bewonderen.

Wij verzorgen elke ochtend een continentaal ontbijt, met verse broodjes, fruit, yoghurt en andere lekkernijen. Ook krijgt u verse jus d’orange en melk ter aanvulling van de koffie en thee faciliteiten die u onbeperkt tot uw beschikking heeft. Wij zetten elke avond, het ontbijt al klaar in het B&B, zodat u dagelijks kunt bepalen hoe laat u geniet van ons ontbijt.